Всім привіт! Збираюся днями на День народження до сестри, дуже хочу знайти для неї красивий букет ранункулюсів, це її улюблені квіти. Порадьте мені букет з даними квітами, та інтернет-магазин у Львові де їх можна придбати.
Купівля букету з ранункулюсів в Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-17 01:48:45
Ранункулюси це надзвичайні квіти, щось середнє між піонами та трояндами. Сама дуже люблю ці квіти, і вже не раз собі сама купувала ці квіти. Можу підказати магазин, в якому вже не раз купувала собі дані квіти та близьким.
Поделиться32023-04-17 01:52:14
А от я зовсім не розуміюсь у квітах, та не орієнтуюсь у квіткових магазинах. Тому буду дуже вдячна якщо залишиш посилання на інтернет-магазин, а я вже ознайомлюсь з їх асортиментом та цінами. Завчасно дуже вдячна!
Поделиться42023-04-17 02:01:43
Дуже рада, допомогти тобі щодо купівлі квітів. Раджу звернутися тобі до інтернет-магазину Квітна https://kvitna.ua/collection/ranunculus-bouquets та замовити букет "Райдужний поцілунок" з 51 ранункулюсом мікс.
Цей букет має дуже свіжі та яскраві квіти, які вибиваються своєю красою. Кожен букет виглядає унікально завдяки міксу різних кольорів ранункулюсів, що додає йому особливу привабливість. Ти можеш переглянути відео букета на сайті магазину, щоб побачити, як він виглядає у живу. Цей букет чудово підійде як для подарунку, так і для прикраси дому або офісу. Крім того, він має достатньо великий розмір, що робить його дуже вражаючим. Тож, я впевнена, що букет "Райдужний поцілунок" з 51 ранункулюсом мікс буде прекрасним вибором для подарунка сестрі, особливо якщо вона любить саме ці квіти. Доставка у них дуже швидка, упродовж години після замовлення квіти доставлять на потрібну адресу. Насолоджуйтеся квітами та приємними враженнями!