Привіт всім! Хочу купити собі зарядну станцію, якщо буде відсутня електроенергія, щоб я мала змогу користуватися своїми гаджетами. Порадьте мені якісну та не дуже дорогу зарядну станцію, та інтернет-магазин у Харкові де її можна купити.
Купівля зарядної станції в Харькові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-14 19:01:30
Зараз на щастя не вимикають електроенергію, тому ажіотаж на зарядні станції спав, і ціни нормалізувалися. Можу порадити магазин в якому сама собі купувала зарядну станцію, та залишилася дуже задоволеною.
Поделиться32023-04-14 19:04:51
Зараз хоч ніби все спокійно, з обставинами в країні краще бути готовою до всього. Якщо не секрет, підкажи яку саме зарядну станцію ти купувала собі, та в якому інтернет-магазині? Буду дуже вдячна за інформацію!
Поделиться42023-04-14 19:09:11
Замовляла я зарядну станцію Romoss RS300 https://allo.ua/ua/harkiv/zarjadnye-stancii/ в інтернет-магазині Алло і дуже задоволена своїм вибором. Ця зарядка забезпечує швидке заряджання мого смартфона і планшету, а також має додатковий USB-порт для зарядки іншого пристрою одночасно.
Дуже зручно, коли треба зарядити два пристрої одночасно! Також вона компактна і має міцний корпус, що робить її ідеальною для подорожей. Я задоволена своєю покупкою і рекомендую Romoss RS300 всім, хто шукає надійну зарядну станцію для своїх електронних пристроїв.